Зведення ООС: один український військовий загинув, ще один – отримав поранення

Читать на русском
Минулої доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий загинув, ще 1 - отримав поранення.

Минулої доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі 4 рази - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 1 український військовий загинув, ще 1 - отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 лютогоСитуація на сході країни на 4 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: двічі з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів - в районі селища Опитне, зі стрілецької зброї - в районі селища Невельське», - підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли українські позиції: двічі з мінометів калібру 82 мм. гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – в районі Хутора Вільний, двічі з гранатометів - в районі населеного пункту Новолуганське, з мінометів калібру 82 мм - в районі селища Кримське.

За даними розвідки, 4 лютого 6 окупантів знищено та 4 отримали важкі поранення.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

Раніше стало відомо, що в окупованих районах Донбасу посилили пропускний режим, щоб не допустити відтоку чоловіків.

Також з'ясувалося, яку тактику на Донбасі використовують обидві сторони конфлікту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: