Ситуація на Донбасі: шість обстрілів, є поранений

Читать на русском
У штабі зазначили, що внаслідок сьогоднішніх обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Незаконні збройні формування у вівторок, 5 лютого, здійснили шість обстрілів позицій українських військовослужбовців у районі проведення Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Плани на мир: як кандидати в президенти пропонують повертати Крим та ДонбасКандидати в президенти намагаються уникати конкретики, коли справа доходить до питання їхнього бачення деокупації Донбасу та Криму. Що саме пропонують політики, дізнавався Олександр Радчук.

«Протягом поточної доби, в період з 00:00 до 18:00, противник обстріляв позиції наших військ шість разів, в тому числі три рази із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння», - повідомили в штабі.

Так, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли позиції українських військових з мінометів калібру 82 мм поблизу населеного пункту Вільний, з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів - в районі населеного пункту Троїцьке.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксовані три обстріли позицій наших захисників з мінометів калібру 82 мм і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу селища Опитне. Також позиції наших військ були обстріляні в районі селища Піски з автоматичних гранатометів.

У штабі зазначили, що внаслідок сьогоднішніх обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Нагадаємо, за тиждень прикордонники не пропустили 115 осіб через КПВВ на Донбасі.

Також відзначимо, названо число загиблих на Донбасі з початку конфлікту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: