Аваков прокоментував звільнення Аласанії

Читать на русском
Глава МВС Арсен Аваков вважає провокацією дострокове звільнення Зураба Аласанії з посади голови правління Громадського мовлення.

Глава МВС Арсен Аваков вважає провокацією дострокове звільнення Зураба Аласанії з посади голови правління Громадського мовлення.

Про це він заявив в суботу, повідомляє прес-служба МВС, передає Слово і Діло.

«Я не думаю, що хороша ідея в цей час обкатувати технології і обмежувати пресу. Я не думаю, що хороша ідея відсторонити за два місяці до виборів главу Суспільного телебачення в незрозумілий спосіб. Ми зараз уважно за цим дивимося», - сказав Аваков.

Він підкреслив, що в ситуації є з чим розібратися.

«Скажу більше: я не бачу факту цього відсторонення, я бачу факт дуже серйозної провокації і напад на свободу преси за два місяці до виборів», - заявив він.

31 січня Наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії України прийняла рішення про дострокове звільнення Зураба Аласанії з посади голови правління Громадського мовлення.

У Наглядовій раді не пояснили причину дострокового усунення Зураба Аласанії без протоколу, який опублікують приблизно через тиждень.

Пізніше стало відомо, що в наглядовій раді звинувачують Аласанію, зокрема, в тому, що він не показав хресний хід за єдину помісну церкву, засідання Генасамблеї ООН і один з економічних форумів, де був присутній президент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: