Аласанія прокоментував своє відсторонення

Читать на русском
Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини його відсторонення з посади голови правління Суспільного мовлення.

Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини його відсторонення з посади голови правління Суспільного мовлення і додав, що «судова боротьба можлива і навіть обов‘язкова - після оприлюднення причин».

Про це він повідомив у Facebook, пише «Слово і Діло».

«У порядку денному питання не було. За поданням «з голосу» Козака і поправкою Панича - поставили на голосування, зробили голосування «закритим і таємним» та проголосували», - зазначив Аласанія.

Він озвучив усіх учасників голосування - Тетяна Лебедєва, Світлана Остапа, Вадим Міський, Володимир Яворівський, Тарас Аврахов, Олексій Панич, В‘ячеслав Козак, Віктор Таран, Сергій Таран, Наталя Скрипка, Ігор Хохич, Олександр Павличенко. Троє проти, дев‘ять – за.

За його словами, причини звільнення Аласанії невідомі, «офіційного обґрунтування немає (обіцяють за тиждень)" і що порушено всі процедури.

«Не те, що зовсім несподівано - намагалися давно, та й цього разу бюлетені були заготовлені завчасно - але так очевидно перед виборами... ну дещо необережно», - припустив Аласанія.

Нагадаємо, наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про дострокове відсторонення Зураба Аласанії з посади голови правління Суспільного мовлення.

Виконувати обов’язки відстороненого з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії буде член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури Микола Чернотицький.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: