Неділя на Донбасі: п'ять обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції українських військ із 00.00 до 18.00 неділі, 3 лютого, при цьому жоден український військовослужбовець не постраждав.

Незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції українських військ із 00.00 до 18.00 неділі, 3 лютого, при цьому жоден український військовослужбовець не постраждав.

Про це йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 лютогоСитуація на сході країни на 3 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - повідомили в штабі ООС.

Бойовики обстріляли позиції українських військових із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - біля хутора Вільний на околиці міста Золоте.

Також позиції Об'єднаних сил були обстріляні в районі смт Зайцеве, і з автоматичних гранатометів - у смт Луганське Бахмутського району Донецької області. Крім того, бойовики обстріляли українські позиції з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів у районі с.Павлопіль Волноваського району Донецької області.

«Підрозділи, котрі оборонялися, придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів... Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться в звіті.

Нагадаємо, за тиждень прикордонники не пропустили 115 осіб через КПВВ на Донбасі.

Раніше повідомлялося, було названо число загиблих на Донбасі з початку конфлікту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: