У ГПУ розповіли про хід розслідування справи Гандзюк

Читать на русском
У справі щодо розслідування вбивства радника голови Херсонської міської ради, активістки Катерини Гандзюк слідство зробило 90 відсотків роботи.

У справі щодо розслідування вбивства радника голови Херсонської міської ради, активістки Катерини Гандзюк слідство зробило 90% роботи.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив генпрокурор Юрій Луценко в ефірі телеканалу «Прямий».

Луценко повідомив, коли назве прізвище вбивці ГандзюкГенеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що знає прізвище замовника вбивства радниці мера Херсону Катерини Гандзюк.

За його словами, «скоро суспільство отримає відповіді на свої питання».

«В моїй роботі знати і довести - це різні речі. Я знаю одну підкріплену версію. Почекайте. Не тягніть мене за язика. Слідство зробило 90% роботи і скоро суспільство отримає відповіді на свої питання», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що депутати Верховної ради мають підтримати питання щодо продовження роботи Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, підозрюваного в організації вбивства Гандзюк оголосили в розшук. Слідство підозрює в організації злочину кримінального авторитета Олексія Левіна (Москаленко).

Також Юрій Луценко заявляв, що в розслідуванні вбивства Катерини Гандзюк оголосили підозру ще одному фігуранту справи. За словами генпрокурора, прізвище нового підозрюваного - Левін (ім'я фігуранта генпрокурор не назвав). Він раніше вже був судимий. Левіна судили разом з батьком, батько отримав довічний термін, а син - 15 років. Тоді Левіна звинувачували в організації вбивств та розбійних нападів на водіїв у Херсонській області.

Додамо також, за словами посла Франції Ізабель Дюмон, вбивство Гандзюк негативно позначилося на міжнародному іміджі України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: