Луценко заявив, що знає прізвище замовника вбивства Гандзюк

Читать на русском
Слідству відоме прізвище замовника вбивства Катерини Гандзюк, але прокурор досі збирає докази.

Слідству відоме прізвище замовника вбивства Катерини Гандзюк, але прокурор досі збирає докази.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі «5 каналу» в програмі «Рандеву».

«Слідство назве. Прізвище буде озвучене тоді, коли слідчий прокурор матиме достатньо доказів. Я це прізвище вже знаю», - сказав Луценко у відповідь на питаня, хто вбив Катерину Гандзюк.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що слідство встановило всіх замовників та організаторів вбивства Катерини Гандзюк.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура не передала Службі безпеки України значну частину доказів у матеріалах справи щодо вбивства радниці голови Херсонської міської ради Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, 31 липня на активістку Катерину Гандзюк напали, обливши сірчаною кислотою. Це сталося поблизу її будинку в Херсоні. Всього опіками було пошкоджено близько 30% тіла. Спочатку Гандзюк лікували в Херсоні, однак незабаром її перевезли в київський опіковий центр. Всього вона перенесла 11 операцій. 4 листопада стало відомо про смерть активістки.

Після смерті Гандзюк справа розслідується за статтею умисне вбивство. В рамках цього кримінального провадження було затримано п'ятьох осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: