Паливна справа Міноборони: суд зобов'язав САП розглянути скаргу

Читать на русском
Суд зобов'язав головного антикорупційного прокурора розглянути скаргу про недотримання розумних строків в паливному справі.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд зобов'язав керівника Спеціалізованої антікоррупцінной прокуратури Назара Холодницька розглянути скаргу сторони захисту про недотримання розумних строків і ухвалити рішення по ній в кримінальному провадженні про можливе розкрадання 149 мільйонів гривень Міністерства оборони при закупівлі палива у ТОВ «Трейд Коммодіті».

Відповідне рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Владлена Лазаренко за результатами розгляду скарги адвоката, повідомляє «Слово і Діло».

Так, суд зобов'язав Холодницького розглянути скаргу і ухвалити рішення в порядку і строки, передбачені ст. 308 КПК, протягом трьох днів з моменту її отримання.

Як відомо, в ході цієї справи детективи НАБУ повідомили про підозру заступнику міністра оборони Ігорю Павловському, директору відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимиру Гулєвичу, працівнику цього департаменту, посадовцю Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, фактичному власнику «Трейд Коммодіті» Володимиру Трофименку та директору фірми Вадиму Майку. Досудове розслідування в цій справі завершили 28 березня.

Нагадаємо, суд зняв арешт з автомобіля інвестора «Трейд Коммодіті». Раніше топ-менеджер фірми шукав арештовані автомобілі. Також у САП передумали обмежувати терміни підозрюваним у цій справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: