Справа «Трейд Коммодіті»: Гарькавий шукає арештовані автомобілі

Читать на русском
Адвокат комерційного директора Трейд Коммодіті подала клопотання про встановлення місцеперебування авто свого клієнта.
Володимир Гарькавий

Комерційний директор ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимир Гарькавий шукає свої автомобілі, на які суд наклав арешт.

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Гарькавого Олена Сторожук вказувала, що ухвалою суду на автомобілі її клієнта Skoda Superb 2016 року випуску; Ford Fiesta 2007 року випуску; Мitsubishi Lancer Evo IХ, 2007 року випуску; Honda Civic 1988 року випуску, а також на корпоративні права в розмірі 100% ТОВ «Нью Гастро» наклали арешт. Вона зазначила, що подала клопотання до НАБУ, в якому просила повідомити чи визнано майно Гарькавого речовими доказами, якщо так, то надати копії відповідних процесуальних документів. Також Сторожук запитала чи здійснювався вилучення вищевказаної майна, якщо так, то вказати підстави його вилучення. Крім того, вона просила надати копії відповідних підтверджувальних процесуальних документів, а також повідомити місцеперебування автомобілів. Адвокат зазначала, що на ці речі хоч і накладений арешт, але рішенням суду не заборонено користуватися цим майном. Однак власник майна позбавлений можливості користуватися належним йому майном, оскільки місцеперебування йому невідоме.

На це клопотання з НАБУ не надійшла відповідь, в зв'язку чим адвокат Гарькавого подала скаргу на бездіяльність детектива. Вислухавши доводи адвоката, суддя задовольнив скаргу й зобов'язав НАБУ розглянути це клопотання.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки підозрюваному НАБУ топ-менеджеру «Трейд Коммодіті». Раніше НАБУ призупинило слідство щодо Гарькавого. Пізніше суд скасував зупинку розслідування НАБУ щодо топ-менеджера «Трейд Коммодіті».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: