Прокуратура передала справу Укртелефільму в НАБУ разом із речдоками

Читать на русском
Прокуратура передала свою справу по українській студить телевізійних фільмів в Національне бюро разом з речовими доказами.

Прокуратура міста Києва передала з Національної поліції до Національного антикорупційного бюро кримінальне провадження про можливе зловживання службовим становищем посадовими особами державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм».

Відповідну постанову виніс прокурор прокуратури Києва, повідомляє «Слово і Діло».

У зазначеній справі Нацполіція встигла провести обшук у квартирі дружини колишнього генерального директора Укртелефільму Віктора Підлісного. В ході слідчої дій було вилучено наступне майно: друку ТОВ «ТРК «Терра-ТВ», «Українська студія «Укртелефільм», ТОВ «Терра - ВК»; грошові кошти в сумі 1700 і 3000 доларів; особистий блокнот чорного кольору і документи на 36 аркушах; ноутбук; мобільний телефон Samsung Duos і жорсткий диск. Все вилучене передано в НАБУ і визнано детективом речовим доказом.

Пізніше, сама справа передали в НАБУ і постановою заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимира Кривенка їх об'єднали з аналогічною справою у детективів.

Адвокат Підлісного і його дружини просив суд зобов'язати НАБУ повернути вилучене. Однак суд відмовив.

Нагадаємо, НАБУ почало розслідувати нанесення збитків харківським зерновим держпідприємствам. Також детективи проводять слідство за фактом компенсацій нардепам-мільйонерам за оренду житла.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: