Стало відомо, куди повезуть на суд Савченко та Рубана

Читать на русском
Справу Надії Савченко та Володимира Рубана розглядатиме Слов'янський міськрайонний суд Донецької області.

Справу народної депутатки Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана розглядатиме Слов'янський міськрайонний суд Донецької області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив адвокат Олександр Танакін у Facebook.

Чотири роки роботи Ради: Савченко та Парубій є найбільш медійними депутатамиНадія Савченко та Андрій Парубій найчастіше згадувалися в ЗМІ за чотири роки роботи Верховної Ради.

«Справа «Савченко-Рубана» їде до Слов'янська. Хороше місто й на баржі підпливти можна», – прокоментував він цей факт.

Раніше позафракційного народного депутата України Надію Савченко, яка наразі перебуває під арештом у СІЗО за підозрою в спробі повалення державної влади, висунули кандидатом у президенти України на з'їзді її партії «Громадсько-політична платформа Надії Савченко».

Оскільки Савченко зараз під слідством і перебуває в СІЗО, то подаватиме документи для реєстрації її кандидатом у президенти до ЦВК довірена особа, що передбачено в разі висунення кандидата від партії.

Як повідомлялося, 21 січня Київський апеляційний суд переніс на 5 лютого розгляд апеляції на рішення Шевченківського районного суду городв Києва, який 18 грудня 2018 року продовжив термін тримання під вартою Савченко ще на два місяці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: