Суд обмежив Омеляну терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ

Читать на русском
Керівнику Мінінфраструктури з другої спроби обмежили терміни ознайомлення з розслідуванням Національного бюро.
Володимир Омелян у суді

Суд із другої спроби обмежив міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та його адвокатам терміни до 15 лютого для ознайомлення з розслідуванням детективів Національного антикорупційного бюро про можливе незаконне збагачення чиновника.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, детектив НАБУ Сергій Яндюк подав клопотання про обмеження термінів Омеляну для ознайомлення зі справою в зв'язку з затягуванням процедури.

Вислухавши доводи правоохоронця, суддя Вишняк задовольнив його частково. Так, суд обмежив стороні захисту терміни для вивчення справи НАБУ до 15 лютого.

Нагадаємо, суд відмовився обмежувати Омеляну терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ. Пізніше суд назвав причину відмови обмежувати міністру терміни ознайомлення. керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, хто затягує розгляд справи Омеляна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: