У кандидата в президенти Садового немає нерухомості й автомобіля

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації кандидатів у президенти України. На черзі висуванець від партії «Самопоміч» Андрій Садовий.

Самому Садовому в декларації похвалитися особливо нічим. Зарплата мера Львова за 2017 склала 491,8 тисячі гривень, на банківських рахунках він зберігає близько 4 тисяч гривень. Також Садовий є кінцевим бенефіціарієм ГО «Інститут просвіти» й володіє торговою маркою (знак «Самопоміч»).

Садовий обіцяє в разі перемоги на виборах боротися з корупцією та повернути в Україну заробітчанГолова партії Самопоміч, мер Львова і кандидат у президенти Андрій Садовий обіцяє зменшити кількість нардепів і створити 2 мільйони робочих місць.

Його дружина Катерина Кіт-Садова заробила за 2017 рік 2,3 мільйона гривень і ще 60,6 тисячі гривень отримала за роботу за сумісництвом. Крім того, Кіт-Садова отримала майже 16 тисяч допомоги при народженні дитини, 678 тисяч гривень кредиту, 401 гривню відсотків і 750 гривень призу. На банківських рахунках у неї було 2,9 тисячі гривень, готівкою – 10 тисяч доларів і 15 тисяч гривень. Садовий також задекларував пенсію тещі Марії Кіт – 16,8 тисячі гривень.

У власності дружини кандидата в президенти є дві земельні ділянки (ще одна – в оренді), житловий будинок, два автомобілі (Merсedes Benz 2012 року та Skoda Kodiaq 2017 року).

Також Катерина Кіт-Садова володіє акціями ПАТ «Телерадіокомпанія Люкс», ПАТ «Радіокомпанія Люкс», а також корпоративними правами на ТОВ «Королівський двір». Крім цих компаній, вона є кінцевим бенефіціарієм ТОВ «Захід.Нет», ПП «Вісма-Радіо ТБ», ТОВ «Контакт-Інформ», ДП «Телевізійна та радіомовна компанія «Люкс», ТОВ «Радіо «Континент», ТОВ «Телерадіокомпанія «Радіо великих доріг», ТОВ «Телерадіокомпанія «Білком».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і Діло» вивчило, наскільки прогнози соціологів збігалися з результатами президентських виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: