Садовий розповів, хто виконуватиме його обов'язки у Львові

Читать на русском
У той же час Садовий спростував інформацію, яка з'явилася в ЗМІ щодо його переїзду разом із родиною до Києва.

На час відсутності у Львові міського голови Андрія Садового, який балотується в президенти від «Самопомочі», його обов'язки виконуватиме заступник із питань економіки та фінансів Геннадій Васьків.

Про це Садовий повідомив у Facebook, пише «Слово і Діло».

Чому Садовий може стати потенційною жертвою виборів-2019?Андрій Садовий оголосив, що подаватиме свою кандидатуру й братиме участь у президентських перегонах. Про перспективи розповіли експерти.

«На час відсутності обов'язки міського голови виконує заступник із питань економіки та фінансів Геннадій Васьків. Всі виборчі поїздки здійснюю за рахунок відпустки, на який маю право як кандидат в президенти, і за власні кошти», - заявив Садовий.

У той же час Садовий спростував інформацію, яка з'явилася в ЗМІ щодо його переїзду разом із родиною до Києва.

«Багато питань від медіа, де я і сім'я. Поширюють фейк, що я вивіз сім'ю зі Львова. Нісенітниця. Вчора перебував на Франківщині. Сьогодні на засіданні штабу в Києві. Багато зустрічей з осередками. У суботу - у Львові. Зі мною в поїздках по всій Україні, яких буде багато, часто буде дружина Катерина. Хлопців, як мінімум до кінця навчального року, забирати до Києва не планую», - заявив Садовий.

Як повідомлялося, Садового висунули кандидатом в президенти на з'їзді партії «Самопоміч» 3 січня. У той же день він подав документи на реєстрацію до Центральної виборчої комісії. Станом на 8 січня ЦВК на своєму засіданні схвалила рішення про реєстрацію Андрія Садового.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: