У декларації кандидата в президенти України Валентина Наливайченка немає машин, фірм, цінних паперів

Читать на русском

Колишній голова СБУ, а тепер кандидат у президенти України Валентин Наливайченко в своїй програмі дав понад 40 обіцянок. Зокрема, він узяв на себе зобов'язання повернути до країни всі вкрадені та виведені в офшори гроші, а також забезпечити ухвалення закону про імпічмент президента. Сьогодні пропонуємо подивитися, що задекларував Наливайченко в 2017 році.

У Валентина Наливайченка в повній власності вказана земельна ділянка площею 1200 кв. м, а також квартира (72,9 кв. м) наполовину в спільній власності з дружиною.

Його дружина Олена Наливайченко задекларувала дві земельні ділянки (2 тис. та 1 тис. кв. м), садовий будинок (357 кв. м), дві квартири (379,4 і 72,9 кв. м) та одне машиномісце (16,9 кв. м).

За наявності місця для паркування машини подружжя не задекларувало жодного автомобіля. Також немає в декларації кандидата в президенти фірм, що йому належать, цінних паперів або коштовностей.

Із нематеріальних активів Наливайченко вказав два знаки для товарів і послуг.

Щодо доходів, то екс-голова СБУ їх не вказав. Дружина Наливайченка в 2017 році отримала 29 тисяч 800 гривень зарплати та кредиторських вимог на 3,2 мільйона гривень.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, ми писали, що на посаді голови СБУ Наливайченко виконав більш ніж половину обіцянок.

Також раніше ми повідомляли, чим володіє кандидат у президенти Богомолець.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: