Порошенко у Давосі провів зустріч із президентом Швейцарії

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Швейцарії Улі Маурером. Співрозмовники відзначили зростання інтересу швейцарського бізнесу в Україні.

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Швейцарії Улі Маурером.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу президента.

Давос-2019: політичні амбіції на тлі антиглобалістських настроїв у світіТусовка чи дискусійний майданчик? Яку роль відіграє Всесвітній економічний форум у Давосі для вітчизняної політичної еліти, з’ясовував політолог Олександр Радчук.

У ході зустрічі сторони відзначили зростання інтересу швейцарського бізнесу в Україні. Про це свідчить стабільна динаміка двостороннього товарообігу та перебування Швейцарії серед ключових країн-інвесторів в українську економіку.

Під час зустрічі співрозмовники домовилися продовжити взаємодію між компетентними органами в питанні повернення активів, які були незаконно виведені з України колишніми високопоставленими чиновниками.

Порошенко висловив подяку президенту Швейцарії за допомогу, яка надається для подолання гуманітарних наслідків російської агресії. Крім того, Порошенко запросив Маурера відвідати Україну.

Нагадаємо, сьогодні Україна і Швейцарія підписали протокол про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і капітал. Порошенко підкреслив, що це створює сприятливі умови для інвесторів України і Швейцарії.

Також Порошенко в Давосі зустрівся з президентом Бразилії.

Як відомо, Порошенко сьогодні, 24 січня, виступив на Українському сніданку в Давосі в рамках відвідування Всесвітнього економічного форуму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: