У Києві рятувальники витягли зі снігових заметів 30 машин

Читать на русском
У середу столичні рятувальники надали допомогу щодо буксирування 30 одиниць автотранспортної техніки, які не змогли зрушити з місця у зв’язку із погіршенням погодних умов.
Ілюстративне фото.

У середу, 23 січня, столичні рятувальники надали допомогу щодо буксирування 30 одиниць автотранспортної техніки, які не змогли зрушити з місця у зв’язку із погіршенням погодних умов.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба головного управління ДСНС у Києві.

Негода в Україні: Зубко доручив перевести штаби всіх рівнів на цілодобову роботуНацполіції доручили залучити необхідну кількість патрулів для регулювання дорожнього руху з метою недопущення скупчення транспорту й забезпечити роботу дорожніх підприємств із розчищення автодоріг.

Як повідомлялося, аби не допустити ускладнення руху на автошляхах столиці, рятувальники чергують на проблемних ділянках доріг (на спусках, підйомах) а саме: на вул. Олени Теліги та на вул. Академіка Заболотного.

Нагадаємо, на вечір у Києві через снігопад ситуація на столичних дорогах ситуація ускладнилася. Затори й тягнучки на центральних вулицях. Також був ускладнений проїзд на мостах.

Раніше стало відомо, що в шести областях України обмежили рух вантажівок через негоду.

Також повідомлялося, що Київ накрило сильним снігопадом, рух на дорогах частково паралізований.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: