Київ накрило сильним снігопадом, рух на дорогах частково паралізований

Читать на русском

У той самий час у КМДА повідомляють, що на вулиці міста сьогодні повинні вийти 390 одиниць спецтехніки і півсотні бригад ручного прибирання.

У Києві в середу, 23 січня, почався сильний снігопад. Раніше синоптики повідомляли, що приріст сніжного покриву складатиме 10-15 см, а пориви вітру 15-20 м/с.

В ефірі «112 Україна» кореспондент розповіла, що на вулицях Києва вже почали роботу комунальні служби, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір реалізувати проект з будівництва снігоплавильних станційСказано 7 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ми вранці проїхалися основними дорогами столиці, комунальники працюють: бачили і снігоприбиральну техніку, і бригади ручного прибирання. Однак поки що не всі дороги розчищені належним чином, бачили багато снігу на дорогах. Комунальники обіцяють, що в найближчі години ситуація значно покращиться», - зазначив журналіст.

У той самий час у КМДА повідомляють, що на вулиці міста сьогодні повинні вийти 390 одиниць спецтехніки і півсотні бригад ручного прибирання. Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись по місту.

Станом на 8:40 ранку на деяких вулицях столиці вже утворилися затори, найбільш утруднено рух транспорту на проспекті Перемоги, в районі Бессарабської площі, Набережному шосе, про що свідчать дані Google Maps.

Так, на проспекті Перемоги найбільші затори спостерігаються в районі станцій метро «Житомирська», «Святошин», а також Національного цирку України. Також рух ускладнений на вулиці Вадима Гетьмана, проспекті Леся Курбаса, проспекті Космонавта Комарова, в районі метро «Дорогожичі», вулиція Юрія Іллєнка, вулиці Семена Скляренка. Затори утворилися і на Набережному шосе, проспекті Героїв Сталінграда, місцями - на Північному мості, на під'їзді до мосту Метро з лівого берега, мосту Патона та Дарницькому мості.

Раніше синоптики попередили про ожеледицю на дорогах столиці 22 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: