Негода в Україні: Зубко доручив перевести штаби всіх рівнів на цілодобову роботу

Читать на русском
Нацполіції доручили залучити необхідну кількість патрулів для регулювання дорожнього руху з метою недопущення скупчення транспорту й забезпечити роботу дорожніх підприємств із розчищення автодоріг.

Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко доручив перевести всі штаби з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на цілодобовий режим роботи в зв'язку з негодою.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в середу, 23 січня, передає «Слово і Діло».

«Через ускладнення погодних умов і штормове попередження рішенням Комісії ТЕБ НС доручив головам ОДА та КМДА, «Укравтодору», «Укртрансбезпеки», Нацполіції, ДСНС перевести на цілодобовий режим функціонування штаби всіх рівнів на період ускладнення погодних умов», – повідомив Зубко.

При цьому він доручив передбачити «завчасне обмеження руху, в тому числі пасажирських перевезень, скеровувати транспорт об'їзними шляхами або до місць відстою; організувати роботу стаціонарних і мобільних пунктів обігріву для надання допомоги населенню та учасникам дорожнього руху».

Нацполіції доручили залучити необхідну кількість патрулів для регулювання дорожнього руху з метою недопущення скупчення транспорту й забезпечити роботу дорожніх підприємств із розчищення автодоріг; контролювати дотримання водіями режимів обмеження або припинення руху та дотримання правил дорожнього руху.

Нагадаємо, 23 січня Київ накрило сильним снігопадом, рух на дорогах частково паралізований.

Також відзначимо, через снігопади в Запорізькій області був частково обмежений рух транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: