Затори в Києві: карта вулиць міста (доповнено)

Читать на русском

У Києві через снігорпад ситуація на столичних дорогах до вечора ускладнилася. Затори і тягнучки на центральних вулицях.
Ілюстративне фото.

У Києві через снігопад ситуація на столичних дорогах до вечора ускладнилася. Затори й тягнучки на центральних вулицях.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані порталу Google затори.

Стоять у столиці проспект Бандери, вулиці Набережно-Рибальська, Набережно-Хрещатицька, Велика Васильківська, Короленківська, Вадима Гетьмана, Січових стрільців, Тараса Чорновола, бульвари Тараса Шевченка та Лесі Українки й багато інших магістралей. На мостах тягучки.

Також у соцмережах обговорюють аварії через сніг. Зокрема, Audi в'їхало в зупинку громадського транспорту. Це сталося на вулиці Олени Теліги. Також через необережність водія Skoda виявився заблокованим заїзд на Гаванський міст у напрямку Оболоні.

Крім того, патрульна поліція Київської області в Facebook повідомила, що патрульні супроводжують колони зі снігоприбиральною технікою, яка розчищає дороги.

Нагадаємо, 23 січня на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки ухвалили рішення про тимчасове обмеження в'їзду великовантажних авто до Києва. Крім того, рух таких транспортних засобів обмежили на окремих ділянках доріг загального призначення в Київській області. Засторога почала діяти із 17:00 23 січня 2019 року.

Раніше стало відомо, що в шести областях України обмежили рух вантажівок через негоду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: