Ще три кандидати в президенти подали документи до ЦВК

Читать на русском
Олександр Мороз, Руслан Кошулинський і Дмитро Добродомов подали свої документи до ЦВК для реєстрації їх кандидатами в президенти України.

Колишній голова Верховної Ради (протягом 1994-1998, 2006-2007 років) Олександр Мороз, екс-віце-спікер парламенту (2012-2014 роки) Руслан Кошулинський та позафракційний народний депутат нинішнього скликання Дмитро Добродомов подали документи до ЦВК для реєстрації їх кандидатами в президенти України.

Голосуй, якщо зможеш: права переселенців на виборах-2019Через неврегульованість виборчого законодавства, переселенці вже п'ятий рік не можуть проголосувати на місцевих виборах та мажоритарних округах. Чи вдасться змінити ситуацію в 2019 році, дізнавався політолог Олександр Радчук.

Політики відвідали ЦВК у середу, 23 січня, передає «Слово і Діло». При цьому їх супроводжували однопартійці.

Відзначимо, Мороза висунула Соціалістична партія Олександра Мороза 12 січня. Партія «Всеукраїнське об'єднання «Свобода» висунула своїм кандидатом на посаду президента України Кошулинського 22 січня. Цього ж дня «Народний контроль» висунула Добродомова.

Раніше в середу документи до ЦВК для реєстрації кандидатом на посаду президента подала лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Також нагадаємо, ЦВК розглянула питання контролю виборчих фондів кандидатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: