ЦВК РФ надіслала до МЗС пропозиції щодо можливих спостерігачів на виборах

Читать на русском
ЦВК РФ надіслала до російського МЗС список можливих учасників місії спостерігачів Організації з безпеки та співробітництва в Європі на виборах президента України.
Ілюстративне фото.

Центральна виборча комісія РФ надіслала до російського МЗС список можливих учасників місії спостерігачів Організації з безпеки та співробітництва в Європі на виборах президента України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили «Інтерфаксу» в прес-центрі ЦВК Росії.

Вибори-2019: чи зможе РФ провести свого кандидатаУ Путіна заявили, що конфлікт на Донбасі не припиниться, поки при владі в Україні партія війни. Про вплив РФ та вибори в Україні поговорили з експертами.

«ЦВК Росії подала до МЗС Росії список кандидатур експертів як можливих учасників місії ОБСЄ із короткострокового та довгострокового спостереження», – йдеться в повідомленні.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Київ не прийматиме заявок від російських спостерігачів на вибори президента за лінією ОБСЄ. Така позиція сформульована в листі, надісланому на адресу директора Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ Інгіборге Солрун Гісладоттір.

Своєю чергою Гісладоттір закликала Київ дотримуватися своїх зобов'язань перед організацією в частині спостереження за виборами та забезпечити доступ всім членам місії організації.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти.

Претенденти на кандидатство в президенти України мають до 9 лютого включно подати документи до ЦВК. Самі ж вибори відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: