Бойко подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти

Читать на русском
Представник Опозиційної платформи – За життя Юрій Бойко подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти.

Представник «Опозиційної платформи - За життя» Юрій Бойко подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти.

Дифузія вибору: роль технічних кандидатів у президентських перегонахУкраїнці жартують, що цього року в президенти не висувається лише лінивий. Втім, велика кількість технічних кандидатів – не випадковість. Якими можуть бути наслідки, розбирався політолог Олександр Радчук.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Я зареєструвався як кандидат у президенти України. Я йду в президенти України, щоб змінити сьогоднішню владу, тому що сьогоднішній режим за 5 років свого існування перетворив 9 із 10 українців на жебраків, нічого не зробив для досягнення миру в країні, знищив промисловість і веде Україну в нікуди. Тому для того, щоб припинити це, щоб повернути в країну мир, спокій, щоб відновити промисловість, стабільність і дати людям надійне майбутнє, я зареєструвався і йду на вибори президента країни. Впевнений, що я здобуду перемогу, тому що зі мною багато людей, які поділяють ті ж самі цілі, які сьогодні я сказав», – сказав він.

Раніше Надія Савченко розповіла, хто заважає їй стати кандидатом на президентських виборах.

Також відзначимо, Роман Насіров подав документи до ЦВК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: