Тимошенко подала документи до ЦВК для участі у виборах президента

Читать на русском
Як відзначили в Центрвиборчкомі, Тимошенко стала вже 27-м кандидатом, який подав документи. До того ЦВК вже відмовила в реєстрації 9 особам.

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко разом із командою подала до Центральної виборчої комісії (ЦВК) документи для реєстрації кандидатом на посаду президента.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення самої Тимошенко.

Жителям ОРДЛО хочуть заборонити голосувати на виборах. Чому та чи варто?Зорян Шкіряк вважає, що на виборах президента України та Верховної Ради жителям окупованих територій не можна надавати право голосувати.

За словами Тимошенко, вже готовий календарний план реалізації «Нового курсу» – розробленої найкращими фахівцями стратегії відродження країни, яка буде здійснена без зволікань.

«З першого дня здійснюватимуться ті необхідні дії, на які десятиліттями чекає Україна. Я точно знаю, що наш намічений план принесе бажаний результат. Я в це вірю й дуже вірю в Україну», – заявила Тимошенко.

Тепер ЦВК має розглянути документи впродовж п'яти днів та ухвалити рішення про реєстрацію кандидатом.

Як відзначили в Центрвиборчкомі, Тимошенко стала вже 27-м кандидатом, який подав документи. Раніше ЦВК вже відмовила в реєстрації 9 особам.

Нагадаємо, Тимошенко висунули кандидатом у президенти 22 січня на з'їзді партії «Батьківщина».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: