Зведення штабу ООС 22 січня: два обстріли бойовиків, втрат немає

Читать на русском
Відзначається, що українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню.

За минулу добу, 21 січня, незаконні збройні формування двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил (ООС), передає «Слово і Діло».

ОБСЄ пропонує спільну з ООН миротворчу місію. Чи допоможе це Донбасу?ОБСЄ пропонує ООН створити спільну миротворчу місію на Донбасі. Чи прискорить такий формат урегулювання конфлікту, знають експерти.

«21 січня російські окупаційні війська два рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних не отримав поранень», - йдеться у зведенні штабу ООС.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій українських військових велися із гранатометів поблизу Водяного і з гранатометів, стрілецької зброї - в районі Мар'їнки. Підрозділи ООС у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними української розвідки, 21 січня, один бойовик був знищений і один поранений.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав», - додали в штабі.

Відзначається, що українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню.

Раніше в ООН повідомили нові дані про жертви на Донбасі.

Також нагадаємо, на Донбасі в пунктах пропуску застрягли 315 авто.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: