Радикальна партія висунула Ляшка в президенти

Читать на русском
Делегати Радикальної партії висунули кандидатуру Ляшка на посаду президента. Він пообіцяв повернути смертну кару для корупціонерів, зрадників держави та терористів.

Делегати з'їзду Радикальної партії Олега Ляшка висунули кандидатуру свого лідера на посаду президента.

Як пише «Слово і Діло», таке рішення ухвалили 21 січня.

Сміла в Раді: Ляшко мавпує президента та погрожує словом «дорогенька»Слово і Діло знову запитувало нардепів про їхні невиконані обіцянки. Хто відмовлявся, хто – ліз обніматися, а хто – називав дорогенькою, дивіться в нашому відео.

«Моя мета в президентському кріслі – об'єднати країну, людей, націю. Наша місія змінити країну, дати можливість людям заробляти, звільнити території, відновити мир і відновити Україну. Ми маємо абсолютно чіткий план», – заявив Олег Ляшко.

Він пообіцяв, що після обрання його президентом перегляне або розірве всі міжнародні угоди, за якими Україна постачає сировину та робочу силу за кордон.

«Ми скоротимо чисельність парламенту до 250 осіб і заборонимо більше, ніж двічі, балотуватися до Верховної Ради. В парламенті буде молодь, пенсіонерів нам вистачить», – сказав нардеп.

Також лідер Радикальної партії пообіцяв повернути смертну кару для корупціонерів, зрадників держави та терористів, збільшити зарплати та державне фінансування житла для молоді, встановити справедливу ціну на газ і «не стати на коліна перед агресором».

Раніше стало відомо, що Тимошенко та Ляшко провалили однакову обіцянку.

Нагадаємо, на 18 січня документи до Центральної виборчої комісії принесли 18 претендентів на посаду президента. Десятьох із них зареєстрували.

Претенденти на кандидатів у президенти України мають до 9 лютого включно подати документи до ЦВК.

Самі ж вибори відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: