Неділя на Донбасі: 9 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У районі бойових дій на Донбасі протягом поточної доби, 20 січня, станом на 18:00 бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

У районі бойових дій на Донбасі протягом поточної доби, 20 січня, станом на 18:00 бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

ОБСЄ пропонує спільну з ООН миротворчу місію. Чи допоможе це Донбасу?ОБСЄ пропонує ООН створити спільну миротворчу місію на Донбасі. Чи прискорить такий формат урегулювання конфлікту, знають експерти.

Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» супротивник обстріляв позиції українських військових із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу селища Гнутове і чотири рази із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Павлопіль. Також позиції наших захисників були обстріляні з ПТРК і гранатометів в районі селища Кам'янка. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» по позиціях наших військ ворог відкривав вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу хутору Вільний двічі з гранатометів різних систем поблизу селища Кримське», - йдеться в повідомленні.

У результаті обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Раніше на Донбасі в пунктах пропуску застрягли 315 авто.

Також нагадаємо, ОБСЄ спростувала слова Клімкіна про спільну з ООН місії на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: