Порядок денний ВР: за що голосуватимуть депутати в п'ятницю

Читать на русском
18 січня Верховна Рада планує розглянути законопроект про гарантії підвищення спортивної майстерності молоді та заслухати міністрів.

У п’ятницю, 18 січня, Верховна Рада планує розглянути законопроект щодо гарантій підвищення спортивної майстерності молоді.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в порядку денному сесії, опублікованому на сайті парламенту.

Рада схвалила перехід церковних громад в ПЦУ: як голосували нардепиЗакон підтримали 229 голосами народних депутатів. Фракція Опозиційного блоку очікувано проголосувала проти в повному складі.

Ранкове пленарне засідання у п'ятницю традиційно розпочнеться з години запитань до уряду.

Після цього, згідно з порядком денним, передбачено розгляд законопроекту №4186 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення гарантій підвищення спортивної майстерності молоді».

Далі народні депутати збираються ухвалили проект постанови №5576 «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про призначення у 2016 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених».

Нагадаємо, ВР у другому читанні і в цілому ухвалила закон № 4607 про соціальні послуги.

Також нардепи врегулювали перехід парафій до Єдиної церкви.

Нагадаємо, у планах на цей тиждень у парламентарів було розглянути питання церкви, аграрної політики та паливно-енергетичного комплексу. «Слово і Діло» проаналізувало, за що депутати готові голосувати 15-18 січня.

Також стало відомо, хто з народних депутатів найбільше наобіцяв за час роботи 9-ї сесії парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: