Бекірова сьогодні можуть перевезти до СІЗО – адвокат

Читать на русском
Едема Бекірова сьогодні можуть перевезти з лікарні до СІЗО. Його адвокат розповів, що лікарі готують медичний висновок для СІЗО та ФСБ.

Едема Бекірова сьогодні можуть перевезти з лікарні до СІЗО.

Як пише «Слово і Діло», про це UA Крим розповів його адвокат Олексій Ладигін.

Про останнього в 2018 році заручника Кремля. Бесіда з Гульнарою БекіровоюКримський татарин Едем Бекіров став останнім заручником Кремля минулого року. Осман Пашаєв поговорив із його дружиною Гульнарою.

Адвокату стало відомо, що, на думку ендокринолога лікарні ім. Семашка окупованого Сімферополя, причин для того, щоб Бекіров залишився в медзакладі, немає.

«За словами лікаря-ендокринолога, вона готує Бекірова до виписки. Йому призначили інсулін. Рівень цукру компенсували», – розповів Ладигін.

Також адвокат сказав, що його підзахисного оглянули карділог, лор та ще низка лікарів. Відповідно до їхніх оглядів, буде сформованоий медичний висновок.

Нагадаємо, при в'їзді до окупованого Криму з боку Чонгара вранці у вівторок, 12 грудня, був затриманий громадянин України, кримський татарин Едем Бекіров. Окупанти звинувачують його в незаконному зберіганні та перевезенні зброї й вибухівки. Суд заарештував Бекірова до 11 лютого.

Що відомо про політв'язнів українців у РФ, читайте тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: