Епіфаній зустрівся із родинами українських політв'язнів

Читать на русском
Це була неформальна зустріч за святковим столом у приміщенні Духовної академії, розташованому на території Михайлівського монастиря

Глава Православної церкви України, митрополит Київський та всієї України Епіфаній зустрівся з родинами українських політв'язнів Кремля.

Про це повідомляє Слово і Діло із посиланням на Радіо Свобода.

Зазначається, що окрім родичів політв’язнів, до розмови з очільником ПЦУ долучились представники посольств США та країн Євросоюзу.

Як пише видання, це була неформальна зустріч за святковим столом у приміщенні Духовної академії, розташованому на території Михайлівського монастиря у Києві.

Митрополит Епіфаній сказав, що представники багатьох релігійних конфесій та організацій через Українську раду церков звертаються до міжнародної спільноти з проханням посприяти звільненню українців, ув’язнених Росією.

Під час вечері учасники зустрічі із різних релігійних організацій та конфесій спільно помолились за звільнення українців.

Нагадаємо, за інформацією українського омбудсмена Людмили Денісової, у російських в'язницях за політичні погляди в даний момент утримують понад 80 громадян України.

Також, у МінТОТ відзвітували про виплату держдопомоги політв'язням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: