«Київпастранс» відновить спільні рейди з поліцією в транспорті

Читать на русском
Комунальне підприємство Київпастранс має намір відновити спільне патрулювання з Нацполіцією на маршрутах міського транспорту.

Комунальне підприємство «Київпастранс» має намір відновити спільне патрулювання з Нацполіцією на маршрутах міського транспорту.

Про це йдеться в повідомленні «Київпастрансу» в Facebook, пише «Слово і Діло».

У Києві запускають єдиний е-квиток: якою буде система в підсумку та що дасть1 листопада в Києві почне працювати в тестовому режимі єдиний електронний квиток. Так, уже зараз у тролейбусах встановлені спеціальні валідатори для зчитування е-квитків.

«КП «Київпастранс» ухвалило рішення про відновлення спільних рейдів із Національною поліцією України. Такі заходи не лише захистять наших пасажирів і працівників від агресивних порушників, а й стануть щитом справедливості у вирішенні конфліктних ситуацій», – ідеться в повідомленні.

Таке рішення ухвалили в зв'язку з частими інцидентами між пасажирами та контролерами. Зокрема, 15 січня під час перевірки проїзних документів контролерами на маршруті тролейбуса №27 чоловік-пасажир не зміг підтвердити оплату й показати проїзний квиток і почав просуватися до виходу на кінцевій. Незважаючи на вимоги конролерів, він відмовився сплатити штраф за безквитковий проїзд в сумі 160 грн. Контролер відмовився випустити з тролейбуса порушника, у відповідь той ударив його в обличчя й, вхопившись руками за поручні, почав бити ногами в спину. Водій оперативно викликала наряд поліції.

«Лише тому, що водій вчасно відреагувала й заблокувала двері транспорту, порушник не втік, а був змушений залишитися на місці свого злочину до приїзду поліції», – наголошується в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що керівника підрозділу «Київпастрансу» судитимуть за хабар.

Також нагадаємо, стало відомо, скільки витратить «Київпастранс» на закупівлю проїзних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: