Керівника підрозділу «Київпастрансу» судитимуть за хабар

Читать на русском
Керівника підрозділу і адвоката, якого він залучив до злочинних дій, викрили безпосередньо після перерахування грошових коштів.

Столична прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо начальника одного із структурних підрозділів комунального підприємства «Київпастранс».

Як мери дбають про зупинки громадського транспортуПоки в Києві лише обіцяють облаштувати 50 смарт-зупинок громадського транспорту, в Рівному вже встановили 7 сучасних комплексів із Wi-Fi

Чоловік підозрюється в тому, що він вимагав та отримав від представника приватного підприємства неправомірну вигоду в сумі 165 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, пише «Слово і Діло».

Як повідомляється, зазначені кошти чиновник вимагав від представників приватної фірми за «неперешкоджання у вивезенні майна, яке зберігалося в орендованих приміщеннях КП «Київпастранс», а також за погашення особистих боргів зазначеного чиновника перед цією ж фірмою».

Керівника підрозділу і адвоката, якого він залучив до злочинних дій, викрили безпосередньо після перерахування грошових коштів. Обвинувальний акт щодо обох направлено до суду для розгляду по суті.

Також нагадаємо, що силовики викрили на хабарі двох інспекторів Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Раніше повідомлялося, в середу, 29 серпня, прокуратурою Київської області спільно з поліцією на хабарі затримано начальника служби закупівель і начальник відділу матеріально-технічного забезпечення служби закупівель міжнародного аеропорту Бориспіль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: