Насіров подав декларацію як кандидат у президенти

Читать на русском
У реєстрі електронних декларацій з'явився документ обвинуваченого в зловживанні службовим становищем екс-голови фіскальної служби.
Роман Насіров

Колишній голова Державної фіскальної служби, обвинувачений у зловживанні службовим становищем Роман Насіров подав електронну декларацію як кандидат у президенти України.

Відповідний документ оприлюднили в реєстрі е-декларацій понад дві години тому, повідомляє «Слово і Діло».

Так, у декларації Насіров вказав, що є власником земельних ділянок у Чернігові, Количівці Чернігівського району, Іванівці Чернігівського району. Його дружина володіє наступним майном: земельними ділянками в Козині під Києвом, там же будинком загальною площею 414,6 кв. м, квартирами в Києві площею 66, 86,9, 79,1 та 157,3 кв. м, садовим будинком площею 199,7 кв. м у Києво-Святошинському районі.

Також колишній голова ДФС має низку цінних годинників, зокрема Rolex і Breguet, картини, тренажери тощо. Його дружина також має годинники, каблучки та інші ювелірні вироби. Крім того, Насіров володіє автівкою Toyota Camry 2008 року випуску, користується орендованим Lexus LS600 2013 року, а його дружина – Land Rover Range Rover 2013 року, Toyota Land Cruiser Prado 150 2014 року і мотоциклом Harley Davidson FLS TFB 16902014 2014 року.

Дружина екс-головного фіскала Катерина Глімбовська має корпоративні права в обслуговувальному кооперативі «Лісовий бір» і ТОВ «Фонд будівельних ресурсів України» (35%). За 2017 рік Насіров та дружина отримали доходів на 9,147 млн грн.

У декларації також вказані заощадження сім'ї, а саме 175 тис. дол., 3,35 млн грн, 155,5 тис. грн і 30 євро в банку. В документі задекларували й 50 млн грн, внесені як застава за Насірова, та брокерський рахунок, на якому лежать 297,73 тис. дол.

Нагадаємо, Насірову дозволили вільно переміщатися Україною. Також екс-голова ДФС приступив до виконання обов'язків голови ДФС. Раніше Кабінет міністрів оскаржив рішення щодо поновлення Насірова на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: