НАБУ під час затримання Березкіна знайшло пакет із «білим порошком»

Читать на русском
Під час обшуку за місцем проживання сина члена Верховної Ради працівники Національного бюро знайшли пакет із білим порошком.
Максим Березкін

Під час обшуку за місцем проживання сина народного депутата від групи «Воля народу» Станіслава Березкіна Максима детективи Національного антикорупційного бюро знайшли пакет із порошком білого кольору.

Про це йдеться в ухвалі Київського апеляційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, під час обшуку 23 жовтня 2018 року в Березкіна знайшли й вилучили таке майно: прозорий пакет із білим порошком; блокнот, на сторінках якого є записи: «ЧГЗБ» (скорочена назва ПАТ «Чорноморгідрозалізобетон»); мобільний телефон Samsung Note 8 з контактними номерами фізичних осіб та інших банків, що діяли під час проведення злочину за попередньою змовою із сином нардепа.

24 жовтня постановою детектива НАБУ мобільний телефон і щоденник визнані речовими доказами. 25 жовтня рішенням суду за клопотанням детектива суд наклав арешт на вищевказані речі, а також пакет із білим порошком.

Не погоджуючись із таким рішенням, адвокат Березкіна подав апеляційну скаргу, в якій він вважає ухвалу суду незаконною та необґрунтованою, а також просить її скасувати й постановити нову, якою відмовити в арешті вилученого майна.

Вислухавши доводи апелянта, судді відмовили в задоволенні його скарги.

Додамо, що, за даними «Українських новин», вказаний порошок є кокаїном і був вагою приблизно 3-5 грамів.

Нагадаємо, суд скоротив кількість обов'язків сину нардепа Березкіна. Також суд залишив під арештом його майно. Раніше дочці нардепа Березкіна Вікторії заочно повідомили про підозру. Крім того, суд заарештував її майно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: