Бойовики обстріляли прикордонників на КПВВ «Мар'їнка»

Читать на русском
Сепаратисти вели обстріл по позиціях українських прикордонників з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї різного калібру.

По позиціях прикордонників зі складу Об'єднаних сил, які несуть службу на блокпосту першого оборонного рубежу перед КПВВ «Мар'їнка», в понеділок о 21:35 з боку непідконтрольної Олександрівки Донецької області був відкритий вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 11 грудня, повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє збільшити кількість контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежуванняСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«У цей час контрольно-пропускні операції були завершені й у зоні ураження цивільних осіб не було, військовослужбовці перебували в укриттях. Вогонь не відкривався. На щастя, постраждалих немає», – йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що, незважаючи на збройні провокації, підрозділи Об'єднаних сил продовжують цілодобово гарантувати безпеку в регіоні.

Станом на ранок вівторка всі КПВВ на Донбасі відкрилися згідно з графіком і працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, за минулу добу, 10 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил сепаратисти 12 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи заборонене Мінськими угодами озброєння.

Також повідомлялося, що контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі з 1 грудня перейшли на зимовий час роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: