На лінії зіткнення на Донбасі поранений військовий ЗСУ

Читать на русском
У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сьогодні, 11 січня 2019 року, внаслідок обстрілів поранення отримав один український військовий.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сьогодні, 11 січня, внаслідок обстрілів поранення отримав один український військовий.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення спікера Міністерства оборони України Олександра Мотузяника.

За даними Міноборони, станом на 10:00 в районі проведення ООС були зафіксовані два обстріли з боку проросійських бойовиків. Всі вони на донецькому напрямку. Так, з 8:10 упродовж 15 хвилин бойовики з автоматичних та ручних гранатометів обстрілювали українські позиції в районі Водяного.

Крім того, о 8:52 з окупованого с. Пікузи бойовики з кулеметів великого калібру вели вогонь у напрямку Гнутового. Вказаний обстріл тривав близько 40 хвилин.

«З початку поточної доби один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил зазнав поранення. Його оперативно евакуювали до військового шпиталю й надали невідкладну допомогу», – повідомили в Міноборони.

Нагадаємо, бойовики за минулу добу, 10 січня, тричі відкривали вогонь по позиціям українських військових в зоні проведення ООС на Донбасі.

Як повідомлялося, контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі за минулу добу, 10 січня, перетнули 38,1 тис. осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: