У Путіна оцінили ймовірність замороженого конфлікту на Донбасі

Читать на русском
У Кремлі бачать перспективи переговорів лише після нових виборів в Україні. Залежно від них конфлікт може бути або врегульований, або заморожений на довгі роки.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков не відкидає, що війна на Донбасі може закінчитися після виборів в Україні. Доля переговорів залежатиме від того, хто прийде до влади.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів у інтерв'ю «Аргументам и фактам».

Голосування на виборах: чи потрібно закривати дільниці у РФНа засіданні ЦВК 31 грудня 2018 року з переліку закордонних виборчих дільниць були видалені постійні дільниці, які раніше розташовувалися в РФ.

Зокрема, Пєсков прокоментував імовірність того, що ситуація на Донбасі перетвориться на заморожений конфлікт на кілька десятиліть.

«Це залежатиме від Києва, від того, чи буде там при владі партія війни. У такому разі шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. Навпаки, якщо буде партія миру й дипломатії, тоді є шанс», – заявив Пєсков.

Раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав війну на Донбасі «непорозумінням». Зокрема, він виступив за якнайшвидше завершення збройного протистояння на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: