Суд залишив під арештом приватний будинок сина нардепа Онищенка

Читать на русском
Апеляційний суд столиці відмовив матері сина члена Верховної Ради в бігах у знятті арешту з нерухомості.
Київський апеляційний суд

Суд залишив під арештом приватний будинок неповнолітнього сина народного депутата-втікача, підозрюваного в організації «газових схем» Олександра Онищенка.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду за результатами розгляду скарги адвоката матері сина Онищенко, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд наклав арешт на приватний будинок сина Онищенка загальною площею 454,2 квадратних метрів. Будинок синові подарував нардеп вже під час розслідування детективами НАБУ «газових схем». Під час обшуку правоохоронці знайшли докази того, що Онищенко після дарування будинку синові продовжував їм користуватися. Також детективи вказували, що цей будинок Онищенко і члени його організації використовували як засіб скоєння злочину, а саме іпотечного забезпечення для отримання кредитних коштів ТОВ «ГК «Газовий альянс» для придбання за заниженою ціною природного газу, видобутого ПАТ «Укргазвидобування».

Не погодившись із таким рішенням, адвокат матері сина Онищенка подав апеляцію, в якій вважає рішення про арешт будинку незаконним і необґрунтованим. Також апелянт вказав, що власником вказаного будинку Онищенко став ще нібито в 2010 році.

Вислухавши доводи апелянта, колегія відмовила в задоволенні скарги.

Нагадаємо, у НАБУ назвали кількість томів у «газовій справі» Онищенка. Раніше суд обмежив адвокату нардепа-втікача строки ознайомлення з «газовою справою».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: