Бойовики знову обстріляли безпілотник ОБСЄ

Читать на русском
На Донбасі окупанти в черговий раз обстріляли безпілотний літальний апарат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

На Донбасі окупанти в черговий раз обстріляли безпілотний літальний апарат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ООС.

Бойовики не пропустили ОБСЄ до залізничної станції «Червона могила»Бойовики НЗФ на Донбасі, 31 грудня 2018 року, у пункті пропуску на кордоні у Вознесенівці а також на залізничній станції Червона Могила не пропустили патруль СММ ОБСЄ.

Повідомляється, що збройні формування РФ і їх найманці на Донбасі продовжують обстрілювати і навмисно грубо перешкоджати використанню безпілотних літальних апаратів СММ ОБСЄ.

Зокрема, 12 січня за повідомленням спостерігача одного з підрозділів Об'єднаних сил, під час виконання планового польоту поблизу селища Чермалик на північному сході від Маріуполя, найманці збройних формувань Російської Федерації обстріляли зі стрілецької зброї БПЛА СММ ОБСЄ.

За даними української сторони СЦКК провокаційні дії найманців збройних формувань Російської Федерації пов'язані з намірами приховати свою вогневу активність в напрямку підрозділів Об'єднаних сил.

Нагадаємо, 11 січня в Луганській області бойовики обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ, за допомогою якого спостерігачі стежили за снігоочисними роботами на автодорозі Т-0504.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: