Суд призначив до розгляду справу про хабар судді Озерову

Читать на русском
Суд у Донецькій області почне розглядати по суті справу про хабар судді Віталію Озерову наприкінці січня.

Суд призначив на 30 січня до розгляду по суті кримінальне провадження за обвинуваченням судді Старобільського районного суду Луганської області Віталія Озерова в отриманні неправомірної вигоди.

Відповідна інформація вказана на сайті Судової влади України, повідомляє «Слово і Діло».

Судове засідання відбудеться в приміщенні Слов'янського міськрайонного суду Донецької області о 14:30.

Також на засіданні 27 грудня 2018 році до судді Озерова застосували запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з покладенням наступних обов'язків: прибувати на кожну вимогу; повідомляти про зміну своїх місць проживання та/або роботи; утриматися від спілкування зі свідками, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Крім того, колегія задовольнила клопотання адвоката обвинуваченого й витребувала від Спеціальної антикорупційної прокуратури відомості з Єдиного реєстру досудових розслідувань у справі Озерова, а саме: «Основні відомості», «Кримінальні злочини», «Рух провадження» та «Прикріплені файли» у вигляді роздруківок.

Нагадаємо, справу судді Озерова передали до Донецької області. Також Вища рада правосуддя відсторонила його від здійснення правосуддя до набуття чинності вироком або закриття справи. Раніше суд заарештував майно судді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: