НАБУ вивчить дзвінки судді зі Старобільська та заявника в справі

Читать на русском
У Національному бюро вирішили перевірити телефонні дзвінки підозрюваного судді з Старобільська і заявника.

Детективи Національного антикорупційного бюро перевірять телефонні дзвінки підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди судді Старобільського районного суду Луганської області Віталія Озерова і заявника у справі.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією детективів, Озеров 16 серпня одержав неправомірну вигоду в сумі 10200 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності особи за фактом керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння за ст. 130 КУпАП. 20 серпня йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди).

Як вказується у клопотанні детектива, слідству необхідна інформація про телефонні дзвінки підозрюваного судді і заявника в кримінальному провадженні з метою встановити факти телефонних розмов між ними; їх часу та ініціатора; місця знаходження та іншої інформації. У зв'язку з цим, у НАБУ просили суд надати доступ до інформації за абонентськими номерами Озерова і заявника у справі, яка знаходиться у володінні мобільного оператора «Водафон». Суддя клопотання задовольнив.

Нагадаємо, суд заарештував майно підозрюваного НАБУ судді з Старобільського райсуду Луганщини. Раніше Озерова відпустили під особисте зобов'язання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: