ВРП відсторонила підозрюваного НАБУ суддю Озерова

Читать на русском
Підозрюваного в отриманні хабара суддю з Луганської області усунули від правосуддя до ухвалення остаточного рішення у справі.
Вища рада правосуддя

Підозрюваного детективами Національного антикорупційного бюро в одержанні неправомірної вигоди суддю Старобільського районного суду Луганської області Віталія Озерова відсторонили від здійснення правосуддя до остаточного рішення в справі.

Таке рішення ухвалила Вища рада правосуддя сьогодні, 27 листопада, повідомляє «Слово і Діло».

«Вища рада правосуддя ухвалила: клопотання заступника генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького задовольнити. Тимчасово відсторонити суддю Старобільського районного суду Луганської області Віталія Озерова від здійснення правосуддя в зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності на набуття чинності вироку або закриття кримінального провадження», – підкреслив голова ВРП Ігор Бенедисюк.

В ході судового засідання прокурора САП Юрій Олефір повідомив, що Верховний суд задовольнив прохання прокуратури про направлення обвинувального акта щодо Озерова в інший суд.

Нагадаємо, 16 серпня НАБУ викрило на одержанні неправомірної вигоди суддю Озерова. Пізніше, йому повідомили про підозру. Також суд заарештував майно судді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: