ЦВК зареєструвала ще 4 кандидатів у президенти

Читать на русском
ЦВК зареєстрували лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера Суспільно-політичного руху Справедливість Валентина Наливайченка, лідера Самопомочі Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика.

Центральна виборча комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів у президенти.

Як пише «Слово і Діло», таке рішення ухвалили на засіданні 8 січня, повідомляє прес-служба ЦВК.

Президентські вибори-2019: у кого які шанси на другий турЗгідно з останніми соцопитуваннями, в лідерах Юлія Тимошенко – 11,9 відсотка, 8,2 відсотка – за Володимира Зеленського, 6,5 відсотків – за Петра Порошенка, 6,2 відсотка – за Юрія Бойка. Оцінили шанси кандидатів експерти.

Зокрема, зареєстрували лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера «Суспільно-політичного руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, лідера «Самопомочі» Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика.

«Таким чином, станом на 8 січня Комісія зареєструвала п’ять кандидатів на посаду президента України на чергових виборах, що відбудуться 31 березня», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЦВК зареєструвала першого кандидата в президенти. Ним став колишній міністр екології Ігор Шевченко.

До цього ЦВК затвердила кошторис президентських і парламентських виборів.

Також ЦВК відмовилася реєструвати одного кандидата на посаду президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: