Вибори-2019: Компартія висунула свого кандидата на посаду президента

Читать на русском
Комуністична партія України (КПУ) висунула кандидатом на посаду президента України першого секретаря ЦК партії Петра Симоненка.

Комуністична партія України (КПУ) висунула кандидатом на посаду президента України першого секретаря ЦК партії Петра Симоненка.

Вибори-2019: хто претендує на посаду президента та в кого які шансиПрезидентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року, але основні претенденти на посаду глави держави давно почали заявляти про свої амбіції.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому 54-му з'їзді партії в четвер, 3 січня, в Києві. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті КПУ, пише «Слово і Діло».

«Делегати з'їзду одноголосно прийняли рішення висунути кандидатом на пост Президента України від Комуністичної партії України Симоненка Петра Миколайовича, першого секретаря ЦК», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на з'їзді також була ухвалена передвиборча програма кандидата на пост президента України від Компартії України.

Крім того, з'їзд зобов'язав партійні комітети і партійні організації завершити до 20 січня 2019 року збір добровільних внесків для грошової застави кандидата на пост президента України Петра Симоненка.

Нагадаємо, колишній голова СБУ братиме участь у виборах президента України.

Також відзначимо, екс-міністр екології висунув свою кандидатуру на президентські вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: