У Міністерстві ветеранів відбудуться установчі збори

Читать на русском
Одною з головних вимог до участі у зборах ради зазначена подача заяви з підписом уповноваженої особи керівного органу інституту громадянського суспільства.

Розпочався прийом заявок на участь в установчих зборах Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України. Термін подання документів триватиме до 28 січня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр Міністерства у справах ветеранів України.

Фріз призначена міністром у справах ветеранів: хто у ВР підтримав це рішенняПризначення Ірини Фріз на пост міністра у справах ветеранів підтримали 270 народних депутатів.

«Запрошуємо стати учасниками установчих зборів Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України представників громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України у сфері, що пов’язана з діяльністю Мінветеранів, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі й завдання діяльності», – йдеться в повідомленні.

Однією з головних вимог до участі у зборах ради зазначена подача заяви з підписом уповноваженої особи керівного органу інституту громадянського суспільства.

Дату і місце проведення зборів Громадської ради при Мінветеранів вже визначено: 28 лютого о 10:00 у Києві, у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України. Тоді оберуть кількісний склад Громадської ради. Хто саме увійде до неї, визначать українці, віддавши свій голос у відкритому інтернет-голосуванні.

Раніше Міністерство у справах ветеранів запустило свій сайт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: