Новий міністр у справах ветеранів Фріз склала присягу

Читать на русском
Фріз склала присягу члена Кабінету міністрів. Вона розповіла, що дуже багато роботи для того, щоб міністерство у справах ветеранів було прикладом.

Призначена міністром у справах ветеранів Ірина Фріз склала присягу члена Кабінету міністрів.

Як пише «Слово і Діло», депутати проголосувала за дострокове припинення депутатських повноважень Ірини Фріз.

Фріз призначена міністром у справах ветеранів: хто у ВР підтримав це рішенняПризначення Ірини Фріз на пост міністра у справах ветеранів підтримали 270 народних депутатів.

«Щиро дякую за довіру, сподіваюсь, що виправдаю її на сто відсотків, адже попереду у нас з вами дуже багато роботи для того, щоб міністерство у справах ветеранів було прикладом, як має працювати міністерство, захищаючи інтереси і права ветеранів, воно має стати лобістом наших ветеранів у виконавчій владі, і я докладу до цього всіх зусиль. Зараз відповідно до частини 6 статті 37 регламенту Верховної Ради повідомляю про наявність конфлікту інтересів і про дострокове припинення моїх повноважень як народного депутата України. Прошу підтримати»- сказала Ірина Фріз.

Після цього вона склала присягу члена Кабінету міністрів.

Нагадаємо, 22 листопада у Верховна Рада 270 голосами народних депутатів призначила Ірину Фріз міністром у справах ветеранів.

Нагадаємо, в лютому Верховна Рада звернулася до Кабміну з вимогою створити Міністерство у справах ветеранів. Влітку фракція БПП підтримала кандидатуру Ірини Фриз на посаду глави Міністерства у справах ветеранів.

Прем'єр-міністр Володимир Гройман 21 листопада запропонував призначити нардепа Ірину Фриз - міністром у справах ветеранів.

Раніше ВР відправила у відставку міністра аграрної політики і продовольства Тараса Кутового.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: