У Слов'янську затримали пособників бойовиків

Читать на русском
За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження по статті створення непередбачених законом збройних формувань або участь у їхній діяльності.

У Слов'янську Донецької області поліцейські виявили і затримали п'ятьох чоловіків, які, за даними правоохоронців, «сприяли військовій агресії та захопленню українських міст» сепаратистами.

Зимова війна: що стоїть за чутками про можливий наступ ЗСУСпеціально до дати Об'єднавчого собору бойовики поширюють чутки про можливий наступ української армії в районі Маріуполя.

Про це в четвер, 3 січня, повідомляє прес-служба місцевого відділу поліції, передає «Слово і Діло».

«Затримані - найманці в віці від 20 до 47 років, здійснювали незаконну фільтрацію громадян. Їхні функції полягали в перевірці паспортів та інших документів громадян, які перетинали пости сепаратистів. Чоловіки «охороняли» в'їзди в місто, чергували біля захоплених адмінбудівель та незаконно перевіряли автотранспорт на постах», - йдеться в повідомленні.

За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження по статті створення непередбачених законом збройних формувань або участь у їхній діяльності. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося про затримання пособника бойовиків в «Борисполі».

Також нагадаємо, нацгвардійці затримали пособника бойовиків «ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: