Нацгвардійці затримали спільника терористів «ДНР»

Читать на русском
При перевірці документів пасажирів автобуса Маріуполь - Мангуш службовці Нацгвардії України виявили, що один з них має зв'язку з незаконними збройними формуваннями ДНР.

Біля Маріуполя Донецької області службовці Національної гвардії України затримали причетного до терористичного угруповання «ДНР».

Про це в Facebook повідомила прес-служба штабу операції Об'єднаних сил, передає Слово і Діло.

Чоловіка виявили в автобусі «Маріуполь - Мангуш», який зупинили на блокпосту.

«При перевірці документів було з'ясовано, що один з пасажирів автобуса, громадянин С., житель села Бердянське Донецької області, має зв'язки з незаконними збройними формуваннями ДНР», - йдеться в повідомленні.

Чоловіка передали поліції, його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ст. 260 Кримінального кодексу України (створення незаконних збройних формувань).

Тим часом, в ОБСЄ заявили, що першопричинами насильства на Донбасі є близьке розташування позицій збройних сил і озброєних формувань, а також розміщення важкого озброєння.

Нагадаємо, домовленості про встановлення «режиму тиші» на період збору врожаю з 1 липня були досягнуті під час роботи тристоронньої Контактної групи на переговорах в Мінську.

Але вже в перший день бойовики порушили режим припинення вогню 7 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: