РФ розмістила в Криму більше військових сил, ніж було за радянських часів – Єльченко

Читать на русском
Володимир Єльченко повідомив, що Росія розмістила в окупованому Криму більше військових сил, ніж було за радянських часів.

Постійний український представник при Організації Об'єднаних Націй Володимир Єльченко повідомив, що Росія розмістила в окупованому Криму більше військових сил, ніж було за радянських часів.

Про це він розповів у інтерв'ю «Укрінформу», передає «Слово і Діло».

За його словами, зараз весь півострів перетворився на величезну військову базу.

«Мені здається, російських військових сил там зараз навіть більше, ніж за радянських часів. Ідеться і про новітні ракетні комплекси, і про все інше. Кількість військової техніки в Криму й навколо нині перевищує всі допустимі ліміти, в тому числі угоди, що обмежують військову присутність Росії на південному фланзі», – заявив він.

Права кримськотатарського народу: шість запитань кандидатам у президентиШість запитань кандидатам у президенти від кримськотатарського народу. Чи готові вони відповісти.

Додамо, в грудні було зафіксовано на відео, як на півночі окупованого Криму відбувається пересування російської військової техніки.

Раніше повідомлялося, що Росія додатково передислокувала на територію окупованого Криму 100 бойових літаків нового типу.

Нагадаємо, 17 грудня Генасамблея ООН підтримала резолюцію про проблему мілітаризації Криму, а також частин Чорного та Азовського морів. За ухвалення документа висловилися 66 країн, 19 виступили проти, ще 72 країни утрималися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: