Трамп отримав новорічного листа від Кім Чен Ина

Читать на русском
Американський президент стверджує, що Вашингтон і Пхеньян встановили хороші відносини, що підтверджує відсутність війни в Азії.

Президент США Дональд Трамп заявив, що отримав від північнокорейського лідера Кім Чен Ина «чудовий лист», і розповів, що найближчим часом вони планують провести другу зустріч.

Як пише «Слово і Діло», про це американський лідер повідомив 2 січня під час зустрічі із журналістами в Білому домі, передає Bloomberg.

Трамп звинуватив КНДР у невиконанні угоди з денуклеаризаціїПрезидент США Дональд Трамп вважає за потрібне провести нову зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином.

«Ми дійсно встановили дуже хороші відносини», - зазначив Трамп.

Він підкреслив, що якби це було не так, то він би не зустрічався із главою КНДР минулого року, а в Азії б уже вирувала «велика війна».

Подробиць про зміст отриманого листа Трамп не навів.

Як повідомлялося, днем ​​раніше у зверненні до нації Кім Чен Ин попередив, що політика США може змусити його шукати «інший шлях» до денуклеаризації Корейського півострова.

Нагадаємо, перша зустріч Трампа і Кім Чен Ина відбулася 12 червня 2018 року в Сінгапурі.

За підсумками переговорів сторони підписали спільний документ, згідно з яким США надають КНДР гарантії безпеки, а Північна Корея бере на себе зобов'язання щодо денуклеаризації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: